Σχετικά με εμάς

Τα πάντα για τον κήπο σας! www.GardenPlanet.gr

Ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας γεωργικών εφοδίων και ειδών κήπου.

Η εταιρία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1994 στην Αθήνα διαγράφει μια σταθερή πορεία ανάπτυξης τόσο στον τομέα της εμπορίας γεωργικών εφοδίων, όσο και στην παροχή υπηρεσιών που αφορούν την φυτοπροστασία, την αρχιτεκτονική τοπίου, μελέτες και εγκαταστάσεις συστημάτων άρδευσης, καθώς και στο κομμάτι της καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών σε κατοικημένους χώρους.

Η δυναμική και επιτυχημένη πορεία μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία της επιστημονικής ομάδας μας, στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στη διαρκή επιμόρφωσή μας, την έρευνα και την καινοτομία καθώς και στην άριστη και υψηλής ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών.

Το κατάστημά μας που βρίσκεται στην Αθήνα, Υμηττού 253, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο γεωπονικό κατάστημα στο οποίο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία γεωργικών προϊόντων και είδη κήπου. Διαθέτουμε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, σπόρους και βολβούς, έτοιμο χλοοτάπητα, πήλινες και πλαστικές γλάστρες, φυτοχώματα, εργαλεία και μηχανήματα κήπου, αυτόματο πότισμα και αρδευτικά συστήματα, ξύλινες κατασκευές κ.α.

Οι Αξίες που έχουμε υιοθετήσει είναι ο βασικός παράγοντας για την εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει από τους πελάτες μας με το πέρασμα των χρόνων και την εξέλιξη της εταιρίας μας. Εγγυόμαστε :

  • Σεβασμό στο περιβάλλον και τους ανθρώπους.
  • Υπευθυνότητα και ειλικρίνεια σε κάθε μας πράξη.
  • Οργάνωση και ευελιξία.


ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Διεύθυνση: ΥΜΗΤΤΟΥ 253 ΤΚ 11632, ΑΘΗΝΑ

ΕΛΛΑΔΑ