ΛΙΠΑΣΜΑ VILMORIN ΓΙΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ 800G

41221
Τιμή: 6.60
Τιμή καταστήματος: 7.80  
Μη διαθέσιμο
+

Λίπασμα για εσπεριδοειδή σε κόκκους Vilmorin 0.8kg.

Γρήγορη Δράση - Για 15 δένδρα

Το λίπασμα για εσπεριδοειδή σε κόκκους αποτελεί πλήρη και ισορροπημένη τροφή που εξασφαλίζει άφθονη καρποφορία. Η δράση του είναι γρήγορη, απορροφάται άμεσα από το φυτό με τις βροχές και το πότισμα. Εμπλουτισμένο με μαγνήσιο για νοστιμότερους καρπούς. Η μορφή του σε κόκκους διευκολύνει την άριστη διασπορά του στο έδαφος.

Λίπασμα CE. Λίπασμα NPK (Mg, S) 4.12.20 (3,20). 4% άζωτο (Ν) συνολικά από το οποίο : 4 % αμμωνιακό άζωτο (Ν), 12% φωσφορικός ανυδρίτης (P2O5), διαλυτός στο νερό και ουδέτερο – αμμωνιακό εστέρα 10,8% (P2O5) στο σύνολο, 20 % οξείδιο καλίου (K2O), διαλυτό στο νερό, 3% οξείδιο μαγνησίου (MgO) στο σύνολο, 20 % τριοξείδιο του θείου (SO3) διαλυτό στο νερό, 13 % οξείδιο του ασβεστίου (CaO).

Κατάλληλο για όλα τα εσπεριδοειδή : Κλημεντίνες, Λεμονιές, Κουμκουάτ, Μανταρινιές, Πορτοκαλιές, Γκρέιπφρουτ, κλπ, που καλλιεργούνται σε πεδιάδα ή σε γλάστρες σε μπαλκόνια.

Περίοδος εφαρμογής: Όταν προετοιμάζετε το έδαφος κατά το φύτεμα ή κατά την ανάπτυξη την Άνοιξη.

Τρόπος εφαρμογής: Ρίξτε το λίπασμα όταν σκάβετε ή όταν τσουγκρανίζετε το αφράτο χώμα. Ποτίστε άφθονα. Επαναλάβετε τουλάχιστον 3 φορές τον χρόνο.

Η Vilmorin σας προτείνει: Αναμίξτε καλά το χώμα που σκάψατε για να φυτέψετε.

Κατασκευαστής:
VILMORIN
Μορφή Λιπάσματος:
  • Κοκκώδης
Συσκευασία:
  • 800 gr
Τρόπος Χρήσης:
  • Επιφανειακή Εφαρμογή

Για παραγγελίες ανω των 60 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά εώς 4 κιλά


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες


Δυνατότητα παραλαβής από το γεωπονικό μας κατάστημα κατόπιν παραγγελίας