ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ AMINO 16 ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ 1 L

10017
Τιμή: 11.50
 
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Σκεύασμα φυτικών πρωτεινών και 16-L αμινοξέων, κατάλληλο για βιολογική γεωργία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη καλλιεργειών, κηπευτικά, δένδρα, θερμοκήπια, εποχιακά φυτά και καλλωπιστικά εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Εξασφαλίζει αύξηση ανθοφορίας, παραγωγής και παραγωγικής περιόδου, πρωιμότητα, ομοιομορφία καρπών, βελτίωση εμφάνισης και μεγέθους προιόντων και αύξηση ριζικού συστήματος. Επίσης οι ψεκασμένες εκτάσεις, εμφανίζουν ενίσχυση αμυντικών μηχανισμών σε περιόδους ψύχους και άριστη επανάκαμψη μετά από χαλαζόπτωση.

Το ΑΜΙΝΟ-16 προέρχεται από την υδρόλυση αποκλειστικά φυτικών πρώτων υλών, πλούσιων σε πρωτεΐνες, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση τόσο στη συμβατική, όσο και στη βιολογική γεωργία. Το οργανικό μείγμα που παράγεται περιέχει διάλυμα 16 L-Αμινοξέων και οργανικό άζωτο. Η μεγάλη περιεκτικότητα του Amino 16 σε αμινοξέα το καθιστά εύκολα απορροφήσιμο από όλα τα φυτά. Επιπλέον, η φυτική προέλευση του εγγυάται, όχι μόνον την υψηλή συγκέντρωση των L-αμινοξέων, αλλά και την ισορροπημένη σχέση τους όσον αφορά τις ανάγκες του φυτού.

Περίοδος εφαρμογής : Εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των φυτών και επηρεάζει θετικά την ανάπτυξη της φυτικής παραγωγής στον αγρό, στο θερμοκήπιο και στον οπωρώνα ενώ παράλληλα είναι φιλικό στο περιβάλλον και ασφαλές για τον παραγωγό και τον καταναλωτή.

Τρόπος εφαρμογής : Εφαρμόζεται με ριζοπότισμα ή διαφυλλικά, ανά 15 ημέρες και γενική δόση 30 cc ανά 10 lt νερό.

Κατασκευαστής:
Amico 16
Συσκευασία:
  • 1 L
Τρόπος Χρήσης:
  • Υδατοδιαλυτό

Για παραγγελίες ανω των 60 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά εώς 4 κιλά


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες


Δυνατότητα παραλαβής από το γεωπονικό μας κατάστημα κατόπιν παραγγελίας