ΣΕΤ GARDENA ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ PREMIUM ΜΕ ΤΑΧΥΣΥΝΔΕΣΜΟ STOP PREMIUM

8157
Τιμή: 30.00
 
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το εργονομικό Ακροφύσιο Premium με μοντέρνο και εξελιγμένο σχεδιασμό εντυπωσιάζει χάρη στα ανθεκτικά μεταλλικά και πλαστικά στοιχεία, καθώς και τα αντιολισθητικά μαλακά πλαστικά κομμάτια του. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά γερό εργαλείο που εφαρμόζει σωστά στο χέρι και επιτρέπει την άνετη χρήση. Η δέσμη νερού ρυθμίζεται ελεύθερα, δηλαδή μπορείτε να τη ρυθμίσετε όπως ακριβώς θέλετε: από λεπτή ομίχλη έως πίδακα πίεσης, ανάλογα την εφαρμογή. Το Ακροφύσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα με το ένα χέρι. Μπορείτε να ρυθμίσετε ελεύθερα το ρυθμό ροής νερού, αναλόγως των απαιτήσεών σας, καθώς και να τον απενεργοποιήσετε. Χάρη στο ανθεκτικό περίβλημά του, με τον ελκυστικό σχεδιασμό, το ακροφύσιο προστατεύεται απόλυτα. Με το Ακροφύσιο Premium της GARDENA, μπορείτε να ποτίζετε τον κήπο σας εύκολα και άνετα, ενω στο σετ περιλαμβάνεται και ο Ταχυσύνδεσμος Stop Premium (Κωδ. 8168-30). Μπορεί να συνδεθεί εύκολα και συγκρατεί εξαιρετικά σταθερά το σωλήνα.


  • Πλήρες σετ με ταχυσύνδεσμο στοπ . Στο πλαίσιο ειδικής προσφοράς, το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού διατίθεται μαζί με το στοπ νερού για απευθείας χρήση με το σωλήνα,
  • Ανθεκτική, αντιολισθητική σχεδίαση από μέταλλο και πλαστικό.Το εργονομικό ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού είναι εξαιρετικά ανθεκτικό χάρη στα μεταλλικά στοιχεία του και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι.
  • Ελεύθερα ρυθμιζόμενος πίδακας νερού. Ο πίδακας με πίεση είναι αποτελεσματικός στο καθάρισμα. Για το πότισμα ευαίσθητων φυτών ενδείκνυται ο ψεκασμός νέφους.
  • Ελεύθερη προσαρμογή της ροής του νερού. Η ιδανική ποσότητα νερού εξαρτάται από την εφαρμογή. Το ρυθμιζόμενο ακροφύσιο ψεκασμού Premium διαθέτει όλα τα μοτίβα πίεσης νερού: από ήπια έως έντονα. Ο ρυθμός ροής νερού προσαρμόζεται άνετα με το ένα χέρι.
  • Ανθεκτικό περίβλημα πιστολιού
    Το ανθεκτικό περίβλημα του πιστολιού δεν είναι αφαιρούμενο και επομένως είναι αδύνατο να χαθεί.
Κατασκευαστής:
GARDENA

Για παραγγελίες ανω των 60 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά εώς 4 κιλά


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες


Δυνατότητα παραλαβής από το γεωπονικό μας κατάστημα κατόπιν παραγγελίας


Δείτε επίσης