ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ GARDENA PREMIUM

18305
Τιμή: 28.00
 
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το μεταλλικό Πιστόλι Νερού Premium της GARDENA είναι εξαιρετικά ανθεκτικό χάρη στα μεταλλικά του στοιχεία. Επιπλέον, χάρη στα αντιολισθητικά μαλακά πλαστικά στοιχεία του, εφαρμόζει άνετα στο χέρι. Η δέσμη νερού ρυθμίζεται ελεύθερα: από πίδακα με πίεση έως λεπτή ομίχλη. Το ανθεκτικό περίβλημα, κομψό και ταυτόχρονα λειτουργικό, προστατεύει το σώμα του πιστολιού. Το μεταλλικό Πιστόλι Νερού Premium της GARDENA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθάρισμα με τον πίδακα με πίεση ή για πότισμα με το λεπτή ομίχλη. Ανάλογα με τις απαιτήσεις, ο ρυθμός ροής νερού μπορεί να προσαρμοστεί ελεύθερα στο πιστόλι. Το κλείδωμα επιτρέπει το άνετο και συνεχές πότισμα.


  • Ανθεκτικό, κομψό και αντιολισθητικό. Το μεταλλικό Πιστόλι Νερού Premium είναι εξαιρετικά ανθεκτικό χάρη στα υψηλής ποιότητας μεταλλικά και πλαστικά του στοιχεία. Κορυφαίο σε εμφάνιση, ποιότητα και λειτουργία και ταυτόχρονα εφαρμόζει σωστά στο χέρι.
  • Ελεύθερα ρυθμιζόμενος πίδακας νερού. Για ευκολότερη εργασία: το μεταλλικό Πιστόλι Νερού Premium διαθέτει δύο μοτίβα εκτόξευσης: πίδακα με πίεση για τον καθαρισμό και λεπτό ψεκασμό για το πότισμα ευαίσθητων φυτών
  • Ελεύθερη προσαρμογή της ροής του νερού. Ο ρυθμός ροής νερού ποικίλλει ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε εφαρμογή. Μπορείτε να καθαρίσετε δυναμικά ή να ποτίσετε ήπια.
  • Δυνατότητα κλειδώματος σκανδάλης. Για πότισμα σε μεμονωμένα σημεία πατήστε την παλμική σκανδάλη. Για παρατεταμένο πότισμα κλειδώστε τη σκανδάλη.
  • Ανθεκτικό περίβλημα πιστολιού. Το ανθεκτικό περίβλημα του πιστολιού δεν είναι αφαιρούμενο και επομένως είναι αδύνατο να χαθεί.
Κατασκευαστής:
GARDENA

Για παραγγελίες ανω των 60 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά εώς 4 κιλά


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες


Δυνατότητα παραλαβής από το γεωπονικό μας κατάστημα κατόπιν παραγγελίας


Δείτε επίσης