ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ MAXFORCE QUANTUM BAYER 4GR

31913
Τιμή: 9.80
Τιμή καταστήματος: 10.80  
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Maxforce Quantum

Δραστική ουσία : imidacloprid 0,03 %

Μορφή : Σιρόπι

Προϊόν BAYER.

Τρόπος Εφαρμογής : Το Maxforce Quantum είναι έτοιμο προς χρήση δόλωμα υπό μορφή σιροπιού, για τον έλεγχο των μυρμηγκιών από επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες. Η εφαρμογή γίνεται με τοποθέτηση κηλίδων, πάνω ή κοντά στα περάσματα των μυρμηγκιών. Ελέγξτε την περιοχή για την ύπαρξη μυρμηγκιών.

Η διάρκεια δράσης του εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες, την απορροφητικότητα των επιφανειών, τη συχνότητα καθαρισμού τους.

Χαρακτηριστικά :

  • Πεδίο εφαρμογής : Οικιακοί χώροι (συμπεριλαμβανομένης και της κουζίνας). Περιοχές χειρισμού τροφίμων όπως τροφοπαρασκευαστικοί χώροι, εμπορικές κουζίνες, εστιατόρια, καταστήματα τροφίμων, αποθήκες, καταστήματα λιανικής πώλησης κλπ. Δημόσια κτίρια όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εκκλησίες, εμπορικά κέντρα, κινηματογράφοι. Εξωτερικοί χώροι όπως πεζούλια, πεζοδρόμια, βεράντες, είσοδοι αποθηκών και γκαράζ.
  • Στόχοι : καταπολέμηση των περισσοτέρων ειδών μυρμηγκιών
  • Δόσεις : Σε εσωτερικούς χώρους: μία κηλίδα των 0,2 gr για κάθε 1 μέτρο ίχνους μυρμηγκιών. Σε εξωτερικούς χώρους: Για εφαρμογή στη φωλιά: 2 gr Maxforce Quantum απευθείας στην είσοδο της φωλιάς. Για εφαρμογή στο ίχνος των μυρμηγκιών: μία κηλίδα των 0,2 gr για κάθε 1 μέτρο ίχνους με μέγιστη δόση 2 gr ανά φωλιά.

Ο πληθυσμός των μυρμηγκιών θα μειωθεί 7 ημέρες μετά την εφαρμογή του MaxForce Quantum. Οι περισσότερες φωλιές εξοντώνονται εντός 14 ημερώνΕίδος:
  • Εντομοκτόνο
Κατασκευαστής:
BAYER
Στόχοι:
  • Μυρμήγκια
  • Βαδιστικά Έντομα
Συσκευασία:
  • 4gr

Για παραγγελίες ανω των 60 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά εώς 4 κιλά


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες


Δυνατότητα παραλαβής από το γεωπονικό μας κατάστημα κατόπιν παραγγελίας