ΦΡΟΥΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ GARDENA COMBI

3110
Τιμή: 21.00
 
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Ο Φρουτοσυλλέκτης Combisystem της GARDENA είναι ιδανικός για την άνετη συλλογή των καρπών από τα δέντρα. Το φρούτο συλλέγεται με τον καλύτερο τρόπο στον βαμβακερό σάκο που πλένεται, αφού μια ενσωματωμένη λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα κόψει το κοτσάνι. Για να φτάνετε όλα τα σημεία στα δέντρα χωρίς κόπο και να είναι πιο εύκολη η συλλογή, η γωνία εργασίας του φρουτοσυλλέκτη μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως χάρη στον περιστρεφόμενο σύνδεσμο με ελεύθερη ρύθμιση. Ο Φρουτοσυλλέκτης είναι κατάλληλος για όλα τα κοντάρια combisystem της GARDENA, όπου η GARDENA προτείνει το τηλεσκοπικό κοντάρι για εργασία σε ύψος έως περ. 5 μέτρων. Η περίοδος εγγύησης είναι 25 έτη.

Χαρακτηριστικά :

  • Γερό και σταθερό κράτημα : Το εργαλείο κήπου combisystem απλώς συνδέεται στo κοντάρι και βιδώνεται καλά. Η αξιόπιστη τεχνολογία εγγυάται την αξιόπιστη εργασία χωρίς ταλαντώσεις.
  • Εύκαμπτο : Χάρη στον περιστρεφόμενο σύνδεσμο με ελεύθερη ρύθμιση, η γωνία εργασίας μπορεί να προσαρμοστεί στην κάθε κατάσταση εργασίας.
  • Κατάλληλο για όλες τις λαβές : Τα προϊόντα GARDENA combisystem ταιριάζουν σε όλες τις λαβές GARDENA combisystem. Αν θα επιλέξετε μια λαβή από ξύλο ή αν προτιμάτε το αλουμίνιο, αυτό εξαρτάται από εσάς. Για εργασία σε ύψος έως περ. 5 m, συνιστούμε τις τηλεσκοπικές λαβές.
  • Ανθεκτικότητα : Ο Φρουτοσυλλέκτης GARDENA κατασκευάζεται από ανθεκτικό πλαστικό και είναι πολύ γερός. Ο σάκος κατασκευάζεται από βαμβάκι και πλένεται ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται για μεγάλο διάστημα.
Κατασκευαστής:
GARDENA

Για παραγγελίες ανω των 60 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά εώς 4 κιλά


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες


Δυνατότητα παραλαβής από το γεωπονικό μας κατάστημα κατόπιν παραγγελίας


Δείτε επίσης