ΚΟΝΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ GARDENA 90 CM

5552-20
Τιμή: 30.00
 
Μη Διαθέσιμο
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Κοντάρι Νερού Επέκτασης, για το Cleansystem.

Το Κοντάρι Νερού της Gardena είναι κατάλληλο για την ανεξάρτητη επέκταση όλων των αξεσουάρ Original Gardena Cleansystem ανάλογα με τις περιστάσεις. Το κοντάρι έχει μήκος 90 cm και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, έτσι είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα σταθερό. Με την απλή και ασφαλή τεχνολογία βιδωτής σύνδεσης, όλα τα αξεσουάρ Cleansystem συνδέονται εύκολα στο κοντάρι. Η λαβή εφαρμόζει άνετα στα χέρια χάρη στην πλαστική επένδυση, είναι εύχρηστη, δεν χαράζει, είναι αντιολισθητική και διατηρεί σταθερή θερμοκρασία προστατεύοντας τα χέρια από το κρύο. Η ποσότητα και η πίεση νερού ρυθμίζονται άνετα στη λαβή. Ο έλεγχος ροής είναι ελεύθερα προσαρμοζόμενος και μπορεί να κλειδωθεί στην επιθυμητή θέση. Στο Κοντάρι Νερού βρίσκεται ενσωματωμένο το πρακτικό και ανθεκτικό ντισπένσερ για τα Προϊόντα φροντίδας Gardena. Μπορείτε να εργαστείτε με καθαρό νερό ή/και να προσθέσετε καθαριστικά ή προϊόντα φροντίδας.

Πρακτική, βολική, αποτελεσματική λύση: Το Κοντάρι Νερού 90 cm διαθέτει σύνδεση Original Gardena System και άρα μπορεί να συνδεθεί εύκολα στα εξαρτήματα του συστήματος Gardena και στο σωλήνα νερού. Το νερό μεταφέρεται μέσω της λαβής απευθείας στη βούρτσα ή τον καθαριστή παραθύρων. Δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείστε σκύβοντας στον κουβά με το νερό.

Ελεύθερη ρύθμιση νερού ή διακοπή ροής: Το καθάρισμα του σπιτιού γίνεται ευκολότερο. Το νερό ρέει μέσω του κονταριού και μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα ή να κλειδωθεί στην επιθυμητή ρύθμιση.

Η σωστή ποσότητα προϊόντων φροντίδας: Χάρη στο ντισπένσερ, τα προϊόντα φροντίδας Gardena τροφοδοτούνται με τη σωστή δοσολογία.

Πλαστική επένδυση που εφαρμόζει άνετα στα χέρια: Η πλαστική επένδυση εφαρμόζει άνετα στα χέρια και τα προστατεύει από το κρύο. Επιπλέον, δεν χαράζει τις επιφάνειες.

Απλή και ασφαλής τεχνολογία σύνδεσης: Απλώς συνδέστε το Κοντάρι Νερού στη βιδωτή σύνδεση στα αξεσουάρ Original Gardena Cleansystem για να καθαρίσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά :

  • Μήκος : 90 cm
  • Χρήση : Για την επέκταση όλων των προϊόντων καθαρισμού της σειράς Cleansystem.
Κατασκευαστής:
GARDENA

Για παραγγελίες ανω των 60 ευρώ

Δωρεάν μεταφορικά εώς 4 κιλά


Δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες


Δυνατότητα παραλαβής από το γεωπονικό μας κατάστημα κατόπιν παραγγελίας